Professionelt uddannet personale
ISO 9001 certificeret virksomhed

Serviceydelser

Dørmand

Hos Nordic Security Services, møder vores dørmænd altid i jakkesæt, eller vagt uniform(se foto’s) dette aftales med kunden, efter en dialog, omkring behov, og signal værdier. Vores dørmænd, vil altid prøve at løse evt. Konflikter gennem verbal kommunikation, og griber kun til fysisk konfliktløsning, som sidste løsningsmodel. Vores dørmænd er altid opdateret på evt. Forholdsordre, og evt. Ønsker fra kunden, ved event og lignende.

Vores dørmænd dækker opgaver, så som diskoteker, cafeer, restauranter, firmafester, skole/gymnasiefester, julefrokoster, hoteller, natklubber, og hvad ellers vores kunder, kommer med af opgaver.

Alle dørmænd i Nordic Security Services, har naturligvis de lovpligtige kurser, og er på kursus, 1-2 gange årligt, da vi i Nordic Security Services ligger stor vægt på, at vores medarbejder er klædt, ikke godt, men bedst på, til at løse lige netop, de opgaver, som vores kunder kommer med. Vores medarbejder, møder altid op, velsoigneret, pæn i uniformen/jakkesættet, og yder en professionel service.

Service vagt

En service vagt er så meget mere i dag, ind det var, for bare få år siden, og der sættes derfor meget større krav til, hvad en service vagt kan, og skal i dag. En service vagt, skal i dag være med til at skabe en god atmosfære, samtidige med at skabe sikkerhed for så vel kunden, som kundens medarbejder og gæster/kunder. En stor del af det man for med en service vagt, fra Nordic Security Services, er den præventive virkning, Hvilke betyder, at tyveri, uorden, og larm vil kunne mindske drastisk.

En service vagt fra Nordic Security Services, vil altid fremstå som en autoritet, og forsøge at løse alle konflikter, gennem verbal konflikt løsning, hvilke altid vil være den bedste løsning for alle. Derfor er vores medarbejder på kursus 1-2 gange årligt, som omhandler emner, som gøre hverdagen bedre, for alle som møde en Nordic Security Services vagt, og vagten selv. En service vagt, fra

Nordic Security Services møder altid velsoigneret, og korrekt uniformeret, da dette ikke bare ser bedre ud, men også skaber den autoritet, som service vagten skal udstråle.

Runderende vagt

En runderende vagt, tilser et aftalt område, x antal gange i døgnet. Vagten kan efter aftale fortage andre opgaver på sine runder, så som lukke vinduer, og døre, slukke kaffe maskiner, lys osv.

En runderende vagt kan også være med hund, hvilke kan være fordel på byggepladser, eller andre store områder, hunden har en meget præventiv virkning. Andre fordele ved en runderende vagt, er at indbrud, vandskader, osv. Vil kunne opdages tidligt, der er ikke noget værre, ind at møde ind til et indbrud, vandskade, eller det der er værre.

Hos Nordic Security Services, har alle vagter og hunde, de lovpligtige uddannelser, og vi har kun hundeføre, som brænder for det, at arbejde med deres hunde.

Personlig vagt

En personlig vagt, eller i folkemunde, en bodyguard, er en vagt, som passer på enkelt personer, det kan være musiker, skuespiller, celebtities, osv. Eller private personer, som føler sig utrygge.

En personlig vagt fra Nordic Security Services, er uddannet livvagt, og dækker alt fra kørsel, ruteplanlægning, osv. Og selvfølgelige selve beskyttelsen. Alt sammen så professionelt og diskret så muligt.

Du vil som kunde, altid blive mødt af en rolig og velovervejet vagt, når du bruger Nordic Security Services.

Brandvagt

Ved større og mindre begivenheder, kan det være en go ide, at ha en eller flere brandvagter, her kan nævnes festivaler, koncerter, markeder, overnatninger på skoler osv. Flere forsikringsselskaber, kræver idag at der er brandvagt ved disse begivenheder.

En brandvagt’s opgaver er, at tjekket at røgalarmerne virker, at branddøre virker, og er lukket.

Andre forespørgelser?

Tøv ikke med at kontakte os hvis, I ønsker skræddersyet løsninger. Vi er altid imødekomne hvad angår specielle krav

Login