VIL DU GERNE RINGES OP?

  CEntervagt

  Et center er et sted, hvor mange mennesker passerer for at gå på indkøb mm. dagligt. Det tiltrækker ikke kun kunder, men også tyve og uroligheder i tide og utide. 

  Centre bruges af nogen også som opholdssteder, og derfor har flere centre udfordringer med personer som opholder sig i centrene og er til gene for brugerne/kunderne og medarbejderne i centrene. Vi er godt rustet til at gå i dialog med uvedkommende i centrene, og kan derfor hjælpe med at få ro og harmoni i centeret igen.

  Centervagten hjælper ikke kun med konflikthåndtering, men er også med til at skabe trygge rammer i centeret til glæde for personale og brugere/kunder.

  Mange centre benytter sig af en eller flere faste vagter, som giver mulighed for centervagterne at blive endnu mere bekendte med centerets brugere, medarbejdere, samt styrker og svagheder. Det giver selvfølgelig bedre forudsætninger for et længere varigt samarbejde.

  Vores vagter deltager løbende på kurser og efteruddannelse, for at sikre os at vores personale altid er bedst muligt klædt på, til at håndtere enhver opgave og konflikt.


   Har haft Nordic ude til at styre vores…

   Har haft Nordic ude til at styre vores sikkerhed til vores feste. Alt kørte efter det aftalte. Og hold op nogen flinke og Pro folk de sender ud.. kan varmt anbefalede dem.


   Fantastisk service

   Fantastisk service og 5 stjerner herfra!
   Et yderst kompetent team, så der er ingen tvivl om de 5 stjerner.


   Vagt i Ballerup Bowling

   Meget tilfreds da vi hyrede en vagt til vores store julefrokostdage.

   Se alle vores anmeldelser her