Professionelt uddannet personale
ISO 9001 certificeret virksomhed

Om os

Kommunikation er et af nøgleordene hos os, fordi at vi løbende kan tilpasse den service vi tilbyder både før, under og efter en udført opgave. Kommunikation er vores vægteres bedste arbejdsredskab, vi fokuserer på dialog i ALLE former for situationer. Vores stab på 75 medarbejdere opfylder alle nogle ansættelseskrav som til dels er lovkrav og til dels er krav fra vores side.

Derfor er alle Nordic Security Services medarbejdere minimum 23 år, godkendt af Rigspolitiet. Ydermere tilbydes der løbende efteruddannelse på forskellige områder, vores seneste fokusområde i takt med terrorberedskabsniveauet i Danmark er derfor skade begrænsninger, gerningsstedsikring og allround awareness. Vores tætte og nære samarbejde med politiregioner i hele landet har ligeledes givet afkast igennem et godt ry og renomé.

Dette er især en fordel omkring vores servicevagter, nattevagter, patruljevagter, livvagter og dørmandsvagter, men også et samarbejde som er en ekstra sikkerhed for vores resterende kunder. Det betyder ligeledes sikkerhed for vores personale, da de er bakket op af ordensmagten i deres dialog og virke. Nordic Security Services er et vagtselskab, der blev grundlagt af Rahmi Secilmis som en lille hobby virksomhed i 2016, som primært beskæftigede sig med at levere event vagter til festivaler og større sammenslutninger.

Igennem tiden har dette udviklet sig til at være et vagtselskab med 50 ansatte i alt, der nu beskæftiger sig med alt indenfor vagt og sikkerhed. En af de vigtigste ting Nordic Security Services har valgt at profilere og etablere sig på, er kundens individuelle behov. Hvis i har behovet så har vi løsningen.

Direktør/CEO
Rahmi Secilmis

E-Mail: Rahmi@nordicsecurity.dk
Tlf: 93909055

Supervisor
Mert Koysuren

E-mail: Mert@nordicsecurity.dk
Tlf: 93909027

Login